volg ons op facebook en twitter
      0 producten
Log hieronder in met uw Time4Less account!
e-mailadres *

wachtwoord

Verzending en levertijden
 • Wat is de levertijd van een product
 • Verzendkosten
 • Volgen van uw bestelling
 • Bezorging op zaterdag
 • Andere datum
 • Indien u niet thuis bent
 • Beschadigde pakjes
 • Postbuslevering

Wat is de levertijd van een product.
Momenteel geldt er een gemiddelde levertijd van 3-5 werkdagen.

Voor levering in Duitsland of België hanteren wij een levertijd van 4-6 werkdagen.

Wij proberen de voorraadstand op onze website met de grootste zorg actueel te houden. Wij werken met kleine voorraden, dus het kan toch voorkomen dat het product op de site als direct leverbaar staat, maar dat het tegelijkertijd verkocht wordt en dus niet meer beschikbaar is. In dat geval moeten wij het product bij de leverancier bestellen en is de levertijd iets langer. U wordt hier uiteraard direct van op de hoogte gesteld per e-mail. Na ontvangst van dit mailtje kunt u zelf beslissen of u wilt wachten, of dat u de bestelling kosteloos wilt annuleren. U kunt dan contact met ons opnemen via: Klantenservice.


Verzendkosten
Ondanks dat wij horloges en sieraden van actuele collecties tegen uiterst scherpe prijzen aanbieden, betaald u bij Time4Less géén verzendkosten. Ook niet voor levering in Duitsland en België!

Volgen van uw bestelling
Zodra het pakje door ons wordt verstuurd krijgt u van ons een mailtje met de Track & Trace code. Met deze code en de link in het mailtje kunt u uw bestelling volgen. Post.nl heeft nu een nieuw en super klantvriendelijk systeem ontwikkeld waarmee u kunt achterhalen hoe laat u de postbezorger met uw pakket kunt verwachten. U kunt nu namelijk uw postcode en huisnummer invullen en dan krijgt u een overzicht met tijdvakken per regio voor de komende drie dagen. Klik hier om meteen naar de site van Post.nl te gaan.

Bezorging op zaterdag
Post.nl bezorgd ook op zaterdag (niet op maandag).

Andere datum?
Wilt u uw bestelling op een andere datum uitgeleverd hebben geeft u dit dan aan in een e-mail aan onze klantenservice onder vermelding van uw naam en ordernummer.
Wij zullen onze uiterste best doen om uw bestelling op die dag te laten leveren. Let op: stuur de mail met de datum van uw voorkeur direct na het plaatsten van de bestelling, want het pakket wordt meteen voor u klaargemaakt.

Indien u niet thuis bent

U kunt met uw postcode en huisnummer, tot drie dagen vooruit, bekijken hoe laat u de chauffeur voor pakketbezorging kunt verwachten om uw pakket te ontvangen. Wanneer Post.nl een pakket niet bij u kan afleveren bieden ze het standaard aan bij uw buren. U krijgt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren zult u een bericht van de chauffeur ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website www.postnl.nl/ontvangen een keuze maken voor een tweede pakketbezorging. U heeft de volgende keuzes:

 • Het pakket wordt aangeboden op een andere dag en tijd. Het bezorgadres blijft ongewijzigd.
 • Bezorging bij buren met dezelfde postcode. Het huisnummer van de buren dient te worden ingevuld, u kunt dan ook kiezen voor een andere dag met tijd.
 • Bezorging bij het dichtstbijzijnde PostNL Postkantoor. Vergeet in dit geval niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Wanneer er niets veranderd wordt, zal het pakket de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) opnieuw worden aangeboden op het huidige adres.

Hieronder nog een overzicht van de bezorgdagen:

1e pakketbezorging 2e pakketbezorging
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag
zaterdag maandag


Als bezorging uiteindelijk niet lukt kunt u het pakket binnen drie weken afhalen op het postkantoor op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Beschadigde pakketjes
Indien u een pakje aangeboden krijgt en het is ernstig beschadigd of opengemaakt adviseren wij u dit pakje niet aan te nemen. Indien u dit wel doet vervalt alle garantie en verzekering. Dit kan soms ernstige gevolgen hebben.

Postbuslevering
Het is ook mogelijk om pakketten naar een postbus te verzenden. U zou dan al vanaf 7.30 uur 's morgens over uw zending kunnen beschikken.