volg ons op facebook en twitter
      0 producten
Log hieronder in met uw Time4Less account!
e-mailadres *

wachtwoord

Ruilen en Retourneren

Time4Less biedt u de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen of te retourneren.

dertig dagen afkoelingsperode:
Bij Time4Less kunt u uw aankoop binnen 30 dagen ruilen of retourneren. Het is hierbij wel van belang dat het product ongebruikt en krasvrij in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Eventuele etiketten mogen niet ervan afgehaald worden. Beschadigde of gebruikte producten komen niet in aanmerking voor ruiling of restitutie, onze retourafdeling zal ieder product individueel beoordelen.

LET OP:
Retourpakketten worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld. U ontvangt geen melding als uw pakket in ontvangst wordt genomen, u kunt dit zelf nakijken door de Track & Trace code van de zending te volgen.

Uitzonderingen:
Onderstaande producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd:

- Producten die beschadigd, gebruikt of incompleet zijn.
- Producten waarin op verzoek gegraveerd is.
- Producten die op speciaal verzoek gemaakt zijn.
- Producten die op maat gemaakt zijn. (horlogebanden die bij Time4Less zelf op maat zijn gemaakt, kunnen wel nog geretourneerd worden)
  

Ruilen/retourneren:
Om uw ruiling of retournering zo goed en spoedig mogelijk te behandelen vragen wij u om onderstaand stappenplan aan te houden:

 1. Wilt u voordat u het artikel retour zendt, ons op de hoogte stellen van de retourzending? Dit kan door een e-mail te sturen aan onze Klantenservice. Wij verzoeken u vriendelijk om in de e-mail aan te geven wat uw ordernummer is. Tevens vernemen wij graag de reden van de retourzending.

 2. Download hier ons Retourformulier (Via rechtermuisknop Opslaan als). Print het formulier uit, vul het in en voeg het retourformulier toe aan uw retourzending.
  Op het formulier kunt u aangeven wat uw voorkeur heeft, of u het model wenst te ruilen, te repareren of dat u uw aankoopbedrag terug wenst te ontvangen. Een retour wordt echter altijd door de retourenafdeling beoordeeld om te kijken of het ook daadwerkelijk mogelijk is aan deze voorkeur te voldoen. LET OP: Aangezien wij met hoge kortingen werken is het voor ons niet haalbaar om een gratis retour service aan te bieden. De verzendkosten voor het retourneren van uw bestelling zullen niet door Time4Less vergoed worden. Daarentegen zal het volledige aankoopbedrag geretourneerd worden, dus de kosten voor de verzending aan u, blijven voor onze rekening.

  U dient uw artikel, voorzien van een stevige verpakking en voldoende gefrankeerd te retourneren aan:
  Time4Less After Sales
  Kerkplein 5
  6131ES Sittard
  (Dit adres gelieve alleen te gebruiken voor retourzendingen)

 3. De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld, u wordt op de hoogte gehouden van de status.
  Is uw artikel defect? Lees dan eerst 'Reparatie en Garantie'.

Kosten:
Voor de verwerking van uw retour zullen géén adminstratie - en behandelingskosten in rekening worden gebracht. De verzendkosten die u maakt voor uw retourzending zullen echter niet door Time4Less worden vergoed. Bij restitutie zal het aankoopbedrag  terugbetaald worden (binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending).

Verkeerd artikel ontvangen?
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat wij een fout maken en het verkeerde artikel wordt geleverd. Controleer daarom altijd uw bestelling. Indien u onverhoopt een verkeerd product heeft ontvangen, kunt u dit altijd binnen 14 dagen aan ons retour sturen. Wij vragen u te handelen volgens bovenstaand stappenplan, de gemaakte verzendkosten worden in dit geval wel achteraf verrekend.