volg ons op facebook en twitter
      0 producten
Log hieronder in met uw Time4Less account!
e-mailadres *

wachtwoord

Over ons

Wie zijn wij?

Time4less is een jonge onderneming die zich sinds November 2011 enthousiast op de thuiswinkelmarkt heeft gestort. Ons concept is naar onze mening uniek. We hebben dan ook de volgende Unique Selling Points, waardoor we als kleine onderneming prima moeten kunnen concurreren met andere webshops in onze branche.

  • Wij bieden u altijd de meest populaire modellen van actuele collecties van onze topmerken in onze shop. Andere webshops in sieraden en horloges geven ook wel korting, maar nooit meer dan 10%.

  • Naast onze aantrekkelijke kortingen berekenen wij u géén verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland. Hierdoor loopt uw voordeel, ten opzichte van een aankoop in de winkel of een andere webshop, enorm op.

  • Time4Less is betrouwbaar en heeft een goede service. U heeft gewoon recht op garantie net zoals in de winkel. Tevens heeft u 30 dagen zichttermijn waardoor u geen risico loopt. U kunt zonder opgaaf van reden het artikel retourzenden en uw geld retour ontvangen.

  • Time4Less werkt voor de verzendingen samen met Post.nl. Post.nl is snel en betrouwbaar. U kunt uw pakket bovendien volgen met behulp van de tracK & trace service. Wij zijn verzekerd voor het eventueel zoekraken van een pakket en alle zendingen worden aangetekend en verzekerd verzonden.

  • U kunt bij Time4Less op verschillende manieren veilig online betalen. IDeal is aan te bevelen aangezien hierbij geen transactiekosten in rekening worden gebracht. Op deze manier behoudt u een optimaal voordeel op uw aankoop.

  • Alle producten die in onze webshop worden aangeboden zijn 100% origineel. Reparaties die u via ons laat uitvoeren gaan allen retour naar de officiële after sales service van het betreffende merk. Hierdoor worden ook reparaties uitsluitend met gebruik van originele onderdelen verricht.
  • Alle artikelen worden indien u wenst, mooi als cadeau ingepakt. Deze service is gratis!
  • Sinds kort hebben we de service om de horlogeband alvast voor u in te korten! Om van deze service gebruik te maken hoeft u alleen maar de polsomvang (aangesloten opgemeten) aan ons door te geven. Tijdens de laatste stap van het bestelproces kunt u voor deze optie kiezen. Na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met verdere uitleg.

Wij wensen u veel online winkelplezier! Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd een e-mail sturen naar onze Klantenservice.

Time4Less