volg ons op facebook en twitter
      0 producten
Log hieronder in met uw Time4Less account!
e-mailadres *

wachtwoord

Betaalmogelijkheden

iDealPayPal Mister Cash giropay   

Time4less hanteert verschillende betalingsmogelijkheden.
U kunt bij ons betalen d.m.v. iDEAL, PayPal, Mister Cash en Giropay.

iDeal.
Veilige, eenvoudige en snelle manier van betalen is iDeal. U gaat direct naar de vertrouwde internetomgeving van hun eigen bank. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen met Ideal betalen. Voor het betalen met IDeal worden geen transactiekosten in rekening gebracht en is dus gratis.

PayPal
Via PayPal kunt u in een veilige omgeving ook met uw creditcard betalen. Indien u houder bent van een uw eigen Paypal account kunt u direct en online betalingen overboeken naar ons Paypal account. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Voor het betalen met PayPal brengen wij transactiekosten in rekening. Deze bedragen 4% van het te betalen bedrag. Deze worden tijdens het bestelproces duidelijk getoond.

Mister Cash
Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash. Voor het betalen met Mister Cash worden transactiekosten in rekening gebracht. Te weten: 1,5 % van het te betalen bedrag. Deze kosten worden tijdens het bestelproces duidelijk getoond.

Giropay
GiroPay is de Duitse versie van het Nederlandse iDeal. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Deze betaalmethode is laagdrempelig doordat je je niet vooraf hoeft te registreren en geen er aparte software nodig is. Ook is het veilig en vertrouwd daar ze gebruik maken van de veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken. Voor het gebruik van Giropay worden transactiekosten in rekening gebracht. Deze bedragen 2 % van het te betalen bedrag. Deze kosten worden tijdens het bestelproces duidelijk getoond.

Visa of Mastercard
Via Visa of Mastercard kunt u in een veilige omgeving zorgeloos online winkelen. Voor het gebruik van Visa of Mastercard worden transactiekosten in rekening gebracht. Deze bedragen 3% van het te betalen bedrag. Deze kosten worden tijdens het bestelproces duidelijk getoond.